Зазвичай я не надто довіряю новинним сайтам — надто багато фейків, маніпуляцій і незрозумілої інформації. Але останнім часом відкрив для себе один ресурс, який дійсно заслуговує на увагу — Proslav Info
https://proslav.info/ . Заходжу туди щодня, і це вже стало частиною моєї ранкової рутини. Ресурс регулярно оновлюється, а головне — дає об’єктивну картину того, що відбувається в Україні. Особливо ціную, що матеріали не переповнені політичною агітацією, а написані зрозумілою мовою, без зайвої паніки чи драматизації.
Що мене ще приємно вразило — різноманітність тем. Це не лише сухі політичні зведення чи стандартні реляції з фронту. Тут і аналітика, і соціальні питання, і культурні події, і навіть добірки корисних порад на щодень. Наприклад, нещодавно читав статтю про те, як змінилися ціни на базові продукти в регіонах — дуже корисно, бо сам живу в невеликому місті й часто помічаю, що про такі речі у ЗМІ взагалі мовчать. А тут — конкретика, цифри, порівняння.
Окрема подяка авторам за те, що не переспівують ті ж самі новини, що вже крутяться на кожному каналі. У них завжди є власний погляд, або ж додається коментар експерта. Це дуже освіжає, бо навіть стару тему вони подають під новим кутом. І ще — дизайн сайту зручний, нічого не зависає, реклами мінімум, що для мене — величезний плюс.
Тому якщо шукаєте перевірене джерело, де можна дізнатися дійсно актуальні новини України, без шуму й спотворень — рекомендую Proslav Info. Я вже давно додав його в закладки, і вам раджу зробити те саме.