Rules      FAQ       Register        Login
It is currently December 23rd, 2025, 3:04 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: підключення UnionPay International
PostPosted: Yesterday, 10:58 am 
Movie Extra
Movie Extra

Чесно, мені останнім часом усе цікавіше стежити за тим, як українські компанії намагаються розширити можливості прийому платежів, особливо коли йдеться про міжнародних клієнтів. От зараз з’явилася новина про підключення UnionPay International — і я задумався, що це реально може змінити. Бо багато партнерів з Азії раніше не могли нормально оплатити інвойси українських сервісів, і все доводилося вирішувати через обхідні варіанти. Може, хтось уже стикався з подібними інтеграціями або має своє бачення, як це вплине на бізнес у найближчі роки?

Profile       WWW            

Post subject: Re: підключення UnionPay International
PostPosted: Yesterday, 11:42 am 
Movie Extra
Movie Extra

Country: Albania (al)

Я читав про це детальніше, бо тема зачіпає і мою роботу — ми обслуговуємо клієнтів з Південно-Східної Азії, і постійно були проблеми з оплатами. Те, що PAIO разом із Sends запустили сервіс еквайрингу UnionPay International, виглядає як доволі практичний крок, особливо в нинішніх умовах. Ось тут є коротка, але по суті, новина: Альона Шевцова

З мого досвіду, UnionPay — це не просто “ще одна карткова система”, а реальний місток до ринку, де клієнти звикли платити саме такими картками. Ще пару років тому нам доводилося тримати окремі рахунки в зарубіжних платіжних сервісах, щоб клієнти могли хоч якось переказати гроші. Інколи люди просто відмовлялися від угоди, бо процес для них був занадто заплутаним. Якщо еквайринг працюватиме стабільно, компанії зможуть виставляти рахунки без зайвих бар’єрів, а для малого бізнесу це взагалі шанс вийти на новий рівень.

Хочеться вірити, що в довгостроковій перспективі це не буде разовою історією, а стане ще одним елементом нормальної фінансової інфраструктури, щоб ми могли швидше інтегруватися в глобальні ринки.

Profile                  

Post subject: Re: підключення UnionPay International
PostPosted: Yesterday, 4:05 pm 
Movie Extra
Movie Extra

Мені здається, що тут усе залежить від того, наскільки швидко бізнеси адаптуються. Часто сама технологія вже є, але компанії впроваджують її дуже повільно, бо немає ресурсів або часу. Та якщо UnionPay дійсно спростить роботу з азійськими клієнтами, думаю, що все поступово піде в правильному напрямку. Цікаво буде подивитися на реальні кейси через кілька місяців.

Profile       WWW            

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]