Rules      FAQ       Register        Login
It is currently July 18th, 2025, 1:45 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Czy warto jeszcze zamawiać z Avonu w 2025 roku?
PostPosted: May 12th, 2025, 10:31 am 
Dwarf
Dwarf

Hej wszystkim!
Mam pytanie — czy ktoś z Was nadal zamawia coś z Avonu? Kiedyś korzystałam regularnie, ale w ostatnich latach trochę odeszłam od ich katalogów i zamawiania. Teraz zastanawiam się, czy warto do tego wrócić w 2025 roku. Jak wygląda sprawa z cenami, promocjami i jakością produktów? Czy coś się zmieniło na plus? Chętnie też usłyszę, czy ktoś próbował ostatnich nowości z perfum albo pielęgnacji twarzy. Nie jestem już w kontakcie z żadną konsultantką, więc nie mam dostępu do katalogów. Czekam na opinie!

Profile                  

Post subject: Re: Czy warto jeszcze zamawiać z Avonu w 2025 roku?
PostPosted: May 12th, 2025, 10:59 am 
Dwarf
Dwarf

Cześć! Ja właśnie niedawno wróciłam do zamawiania i polecam zajrzeć tutaj: katalogi avon 2025. Na stronie znajdziesz aktualne katalogi Avon na maj, czerwiec i lipiec w wersji online. Bardzo wygodne rozwiązanie, bo możesz wszystko obejrzeć bez wychodzenia z domu. Ceny są naprawdę dobre, często są zniżki, a jeśli zdecydujesz się zarejestrować jako przedstawiciel, to masz nawet do 30% rabatu. Ja skorzystałam i dostałam też prezent za pierwsze zamówienie. Kosmetyki nadal trzymają poziom, szczególnie perfumy i nowe serie do pielęgnacji twarzy. Polecam sprawdzić nowości!

Profile                  

Post subject: Re: Czy warto jeszcze zamawiać z Avonu w 2025 roku?
PostPosted: May 12th, 2025, 11:05 am 
Dwarf
Dwarf

Sam nie zamawiam zbyt często, ale znam osoby, które regularnie korzystają i są zadowolone. Z tego co wiem, Avon mocno stawia teraz na sprzedaż online, co wielu osobom ułatwia dostęp do produktów. Katalogi online to dobre rozwiązanie, bo można je przeglądać w dowolnym momencie. Wydaje mi się, że warto samemu sprawdzić, co oferują teraz i porównać z innymi markami. Każdy ma inne potrzeby i oczekiwania, więc co jednemu pasuje, drugiemu niekoniecznie. Dobrze, że nadal jest wybór i możliwość zamawiania przez internet.

Profile                  

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]